Jönköpings kommun

17 oktober 2018 kl. 18.30-21.30  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Invigning på Jönköpings Teater

En återuppståndelse ska firas ordentligt!

Era värdar och programledare för kvällen är Sveriges Radios Anna-Charlotta Gunnarsson och David Silva: Det bjuds bubbel, tilltugg, ceremoni och sist men absolut inte minst filmvisning av den rykande färska svenska Svart cirkel. På plats för att introducera filmen och berätta om arbetet är producent Rickard Gramfors och skådespelarna Christina Lindberg och Johan Palm.

18.30 Mingel med bubbel och tilltugg
19.00 Programstart på scenen 
21.30 Avslutning

Invigningsfilm: Svart Cirkel

Två systrar i tjugoårsåldern hittar en hypnos-LP från 70-talet. Om du lyssnar på den i sömnen ska du bli lycklig och bekymmersfri – men det finns en biverkan. En andlig dubbelgångare får fysisk form och blir successsivt starkare med målet att ta över ditt liv. Systrarna måste hitta hypnotisören från skivan och genomgå exorcism baklänges…

I rollerna: Legendariska Christina Lindberg (Thriller – en Grym film), Félice Jankell (Guldbaggenominerad för Unga Sophie Bell), Inger Nilsson (Pippi Långstrump), Hanna och Erica Midfjäll (tvillingar från filmen I Miss You), Hanna Asp (Cirkeln) och Johan Palm (TV-stjärna från Idol).

Regissören Adrián Garcia Bogliano föddes i Spanien, växte upp i Argentina och bor nu i Mexico. Han har gjort 12 långfilmer, bland annat Here comes the devil (Mexico), Late Phases (USA) och ett avsnitt av The ABCs of Death (USA). Flera av hans filmer har visats på stora fantastiska/skräck/fantasy-filmfestivaler och han har många fans världen över. 2012 vann han priser för filmen "Here Comes the Devil".

Köp biljett till Invigningen och Svart Cirkel härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sverige/Mexico, 2018
Regi: Adrián Garcia Bogliano I 90 min I från 15 år

Svenskt tal I Psykologisk, övernaturlig thriller