Jönköpings kommun

19 oktober 2018 kl. 19.00-20.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Star Wars: orgelkonsert

Filmmusiken som du aldrig hört den förut!

Jönköping Filmfestival och Svenska kyrkan i Jönköping bjuder in till en oförglömlig Star Wars-konsert med Ulla Olsson på orgel. Tillsammans med Jönköpings Oratoriekör och dirigent Fredrik Sjöblom tar Ulla med oss på en musikalisk resa där hjältar och hjältinnor, vanliga människor och tänkande varelser, deltar i den eviga kampen mellan ljus och mörker.

John Williams har levererat storslagen symfonisk musik, lättlyssnad utan att vara populärmusik. Orgeln är ett mäktigt instrument som klarar att bära upp både lyriska melodier och väldiga klangmassor.

Ulla Olsson är en välkänd konsertorganist som har gett konserter i olika sammanhang i Sverige och utomlands bland annat under Göteborg filmfestival, i UMA Obscura alternative culture festival och Wicked Mill Variety i Malmö m fl. Ulla har medverkat i både TV och Radio samt gett ut tre CD-skivor, varav en av dem med musik ur tv-spelen The legend of Zelda och Castlevania.

Fri entré! 

Tips!

May the Force be with you - and also with you
Söndag 21 okt (Diakonicentrum Navet,) Gamla Rådhuset kl 14.00

Bibelstudium utifrån Star Wars med Fredrik Hollertz, präst i Råslättkyrkan. Star Wars-sagan, de bibliska berättelserna och Kyrkan. Om vårt behov av en gemensam myt för att tolka livet. Kyrkan bjuder på kaffe.